Ingen kvinna vill ha en nice guy!

Sep 28, 2021
 
 
De kanske till och med säger att de vill ha en snäll och omtänksam kille. Vad de inte inser att varje karaktärsfördel också med för en nackdel.
 
I början av relationen känner hon sig sedd och omhändertagen. Hon känner sig trygg och avslappnad. Kanske är hon lättad att du är annorlunda från män hon varit med tidigare.
 
Sakta men säkert avtar intimitet och passion. Inom ett par år är ni på väg att bli rumskompisar istället för ett kärlekspar.
 
Oftast är en Nice Guy en man som varit eller kanske fortfarande är mammas pojke.
 
Jag är själv en "recovering nice guy".
 
En nice guy är intuitiv och inkännande. Han är intresserad av inre utveckling.
 
Han har utvecklat dessa förmågor för att han som pojke tog hand om sin mamma. Hans världsbild har varit att om jag tar hand om mamma och gör henne glad, lycklig, avslappnad, trygg eller liknande så kommer jag bli sedd, uppskattad och älskad.
 
Han är duktig på detta och har effektiva strategier.
 
Han tänker att:
  • När jag har gjort rätt blir jag rätt behandlad.
  • När jag tar hand om andra blir jag omhändertagen.
  • Om jag är perfekt blir mitt liv perfekt.
 
Han lever med en rädsla att aldrig få det riktigt bra. En rädsla som kommer av att det är människorna i hans omgivning som validerar och bekräftar hans framgång eller oftare motgång.
 
Han lever med ett recept för en frustrerande vardag.
 
Problemen med detta är många.
 
Det största är att han läser av i andra vad de behöver innan han vet vad han själv vill och behöver. Han faller offer för andras vilja att ge honom lycka istället för att styra sitt eget liv.
 
Han är ofta trött, utan riktning och blir lätt överkörd. Han står ständigt i ett vägval och vågar inte satsa 100%.
 
Han frågar sin kvinna vad hon vill för att göra det perfekt för henne och missar att det hon faktiskt söker är hans självförtroende att leda och visa vägen.
 
Självklart vill hon ha en man som lyssnar och bryr sig. Men inte en Nice guy. Hon vill ha en man som styr sitt liv. Bygger sitt liv är stark och centrerad. Som inte är rädd att bli avvisad eller utmanad.
 
En man som vågar säga, göra och vara det som är rätt för honom. För då och endast då kommer hon våga gå in i sin kraft. Endast då kommer hennes skönhet blomstra.
 
Är du redo att kliva ur din nice guy och skapa en autentisk kärleksrelation med din kvinna?
 
Nu har jag tagit fram en workshop som guidar män att få deras Nice Guy att sluta kontrollera dem så att de kan skapa det liv, sex och relationer de verkligen vill ha. 
 
 

Skicka ett medelande till oss.

Skriv din fråga eller meddelande nedan så hör vi snart av oss.