INITIERINGEN

DÄR DU VAKNAR TILL DITT LIVS  ÄVENTYR

 
  • Få kontakt med DIN sanna kraft
  • Hur DU lyckas oavsett omständigheterna
  • Hur DU transformerar dina rädslor till mening och riktning
  • Få tilltro till DIN potential och upplev en inre trygghet och potential

“Our deepest fear is not that we are inadequate; our deepest fear is that we are powerful beyond measure…. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.” — Marianne Williamson

 

Många män lever liv där de de ser hinder, risker och rädslor istället för vad de kan göra, vilka möjligheter de har och övertygelse att de har vad som krävs.

 Sanningen är dock att du är mycket kraftfullare än du tror och att du har en obegränsad potential.

Är du redo att sätta en ny standard?

Claes Angelöf

"Starkt, intensivt, öppnande. Jag kan, orkar och vågar långt mer än jag tror! Medvetandet om det inspirerar mitt fortsatta växande. Ett kompakt genomtänkt och kraftfullt event för att på riktigt få fram krigaren i sin eldkraft, klarhet och syfte."

Caspar Swahn

"Jag har fått visa vad jag går för, ge allt jag har. Jag har fått superkrafter och verktyg och jag har fått uppleva andra Bröders kraft och skönhet. Jag har fått uppleva delar av mig själv jag nästan aldrig är i kontakt med. Det får mig att känna att jag äger min kropp, styrka och integritet på ett annat sätt. Jag litar mer på mig själv och känner större tillit."

Ett budskap från din aktiverade hjälte:

"Jag har släppt illusionen att jag kan förändra någon annan och mitt behov att fixa andra.

 

Jag väljer att inte döma andra utan att istället söker jag förståelse. För att när jag på djupet förstår dig förstår jag också mig.

 

Jag har en inre pojke. Han är inte jag och han styr inte mitt liv. Jag är en man som tar hand om honom och gör honom trygg.

 

Som en man står jag tillsvars för vem jag är och de resultat jag har i mitt liv. Jag väljer att se mig själv och min verklighet som den är och gömmer mig inte bakom en falsk fasad.

 

Jag är sann mot mitt hjärta och firar skönheten jag har inom mig och runt omkring mig. Jag har modet att lyssna på mitt hjärtas längtan och kämpa för att göra längtan till verklighet.

 

När du ser mig, när du hör mig och när jag rör mig ser du att alla mina delar är integrerade.

Jag beskyller ingen och inget för för vad som hänt i mitt liv. Jag ser denna stund som en möjligen att leva och agera i min sanning och göra det bästa jag kan med det jag har där jag är.

 

Mitt ord är lag inför mig själv och inför dig. Jag är inte perfekt och när jag skapar ett oönskat resultat står jag rakryggad i konsekvenserna och rör mig vidare.

 

Jag förnekar inte mina känslor eller mina rädslor. Jag låtsas inte att det är okej när det inte är sant.

 

Jag lever i autenticitet. Därför litar jag på mig själv. Jag litar på min kraft där jag har modet att bjuda in mina skuggor. Det gör att andra män, kvinnor och barn kan vara trygga vid min sida för att jag är trygg med mig själv.

 

Jag finns inom dig och jag är redo att ta plats i ditt liv.

 

I styrka, mod och kärlek

Din inre aktiverade hjälte"

 

Detta är delar av den standard du kommer att programmera in under eventet. Är du redo att låta din kraft ta plats?

 
 

Du kommer att knyta an till ditt hjärtas kraft, djupaste önskan och längtan. Med den kontakten kommer du med sanning och kärlek leda ditt liv med integritet och tillåta dig att autentiskt expandera.

Det är ett intensivt event som är utformat för att hjälpa dig att se hur du håller dig själv tillbaka. Du kommer att konfronteras med den verklighet du skapat för dig själv och de du bryr dig om och att lära dig konsten att förvandla vad som håller dig tillbaka till kraft och och gåvor.

Nyckeln är att ta kontakt med ditt högre jag och frigöra din fulla kapacitet för framgång och lycka.

Detta kraftprov är en intensiv upplevelse där du kommer vara den man du är menad att vara och få en djup kontakt med vad som händer när du tillåter dig själv att vara du till 100%.

Daniel Pokorny

"

Har du någon gång känt frustration, ilska, sorg, spontan lycka osv men av någon anledning hållit tillbaka uttrycket av det eller känt känslan av att vilja säga något men lägger band på dig? 

Har du någonsin upplevt att du kan mer, att du låter dig styras av det som är utanför dig och inte inom dig? Har du någonsin känt dig mindre än du egentligen vet att du är? Har du någonsin upplevt dig stå utanför och titta in, ensam, utan någon känsla av gemenskap? 

Svarar du ett halvt ja på någon av dessa frågor erbjuds du här och nu på en möjlighet att ändra på det! Tar du chansen? 

Jag tog chansen och jag är evigt tacksam för det beslutet, att jag hade modet, sinnesnärvaron att för en gångs skull hoppa på tåget istället för att stå kvar på perrongen!

"

“THE ONLY DEVILS IN THE WORLD ARE THOSE RUNNING AROUND IN OUR OWN HEARTS. THAT IS WHERE THE BATTLE MUST BE FOUGHT.” MAHATMA GANDHI

Du kommer att upptäcka:

  • Hemligheterna till att vara stark och självsäker.
  • Hur du slutar sukta efter bekräftelse och erkännande från andra, och istället validerar dig själv.
  • Hur du medvetet agerar på omständigheter istället för att omedvetet reagera av tidigare programmering.
  • Hur du lever med integritet, så att ditt ord blir lag.
  • Hur du får modet att agera trots dina rädslor, tvivel och oro.

Detta kraftprov är för att bygga inre styrka. Det är en möjlighet för dig att se dig själv i ett helt nytt ljus. Att möta det absolut bästa av dig själv.

Processen är djupt transformerande och kan tillämpas i alla aspekter av ditt liv. Om du också är menad för mer i livet och är redo att  leva för dig själv och inte emot dig själv.

Är du villig att göra ett åtagande till dig själv och bestämma dig att göra vad som krävs för att frigöra din potential?

Jimmy Rönne-Pettersén

"Detta har gett mig otrolig närvaro och tillit till alltet. Mina förmågor, styrka, riktning att våga ta action.

Detta är för dig som behöver en riktig spark i röven att tillsammans med andra skapa heliga utrymmen för snabb effektiv transformation och utveckling.

Jag rekommenderar detta därför jag vågade och hittade mer kraft som jag inte visste fanns. Jag slog mig fri från mitt fängelse. Jag har sett och accepterat mina skuggor och rädslor."

Detta är en möjlighet att förstå ditt liv som man och att utmana begränsningar och nuvarande tankesätt.

Detta är en plats att upptäcka vad som hindrar dig från att vara mannen du är född att vara. En plats att krossa dina begränsande tankar och beteenden som förminskar dig och kliva in i en verklighet av potens för att börja leva i din potential, NU!

Detta är ett event som är ett avstamp till en ny standard i din verklighet.

För att få en plats till INITIERINGEN ansöker du nedan och har ett samtal med en av våra coacher. 

Nästa datum och praktisk information får du del av under samtalet. 

Ansökan finner du nedan och tar ca 5 minuter.

Ordinarie pris för INITIERINGEN ÄR 10.000 kr nu 7 500 kr 

Tack för att du gör vad du kan med det du har, där du är. ❤️

Nästa INITIERING sker den  6-8 september i Flen ca 1:40 timme från Stockholm. 

Andreas Decker

"Det bor en eld och en krigare i mig. Jag känner en expansion som jag vilar i. Detta är för dig som vill levla upp. Som känner att du på nytt har sjunkit ned i dyn. Detta kommer att väcka kraften i dig. Det finns så mycket mer där inom dig. Detta kommer du finna här."