YES MAN!!!

man relationer Dec 15, 2021
Jag var en YES man!
Jag hade en rädsla att om jag inte tillgodosåg mina föräldrars, vänners och flickvänners önskningar skulle jag inte få vara med.Jag hade en rädsla att bli lämnad.
Jag utvecklade en superkraft att förstå mina närmastes frustrationer och behov och såg till att göra allt jag kunde för att de inte skulle ha det jobbigt. Jag sa JA till att fixa deras värld.
Jag tänkte att när jag ger dem allt de vill ha så kommer de ge mig vad jag behöver. Kärlek, bekräftelse och uppskattning.
Jag levde med en upplevelse av ett inre tomrum, ett mörker, en rädsla av att inte duga, att inte vara okej. Jag behövde mina närmastes uppskattning och deras humör styrde mitt välmående.
När de hade det tufft tog jag det personligt, som att det var mitt fel att de hade det utmanande. Och att det var min uppgift att fixa dem.
Jag grävde sakta min egen grav. Det resulterade i en depression som varade i många år. Det var inget du hade kunnat se för jag fortsatte le och säga JA! Jag ville inte vara till besvär.
Graven jag grävde för mig själv grävdes för att jag var en ”Nice Guy”.
De senaste 6 åren har jag vågat se mer och mer av mina beteenden och resultat jag skapt och optimerat min syn på mig själv, på andra och på omvärlden för att validera mig själv istället för att söka andras bekräftelse.
Jag har vågat vara arg och ledsen och tagit åtgärder i mig själv för att lära mig av dessa känslor.
Jag har slutat försöka kontrollera andra och tillåter mina närmaste att vara som de är.
Sedan dess har två saker hänt.
1. Mina relationer har blivit mer intima, mitt liv har fyllts av en meningsfullhet och en högre nivå av inspiration jag inte trodde var möjligt. Jag hittade mitt inre center. En plats eller närvaro i mig själv som är orubblig. En plats som ger mig en upplevelse av, stillhet och kraft.
2. Vad jag inte räknade med var att människorna i min omgivning har börjat leva mer i sin kraft och mitt tidigare mål att göra andra lyckliga har uppnåtts utan mina tidigare försök att ta hand om och styra. dem.
Andra män såg min inre transformation och de resultat jag började skapa vilket gjorde att de började fråga mig om tips, metoder och verktyg.
- De ville veta hur de kunde släppa rädslan, rädslan att bli påkomna eller att inte duga.
Först visste jag inte de exakta stegen eller processen jag tagit. Samtidigt fick jag liknande frågor från fler och fler män. Från familjemän, singlar, framgångsrika och alla du kan tänka dig.
 
De senaste åren har jag börjat guida män i hur de kan leva med mer autentisk kraft och skapa det liv, de relationer och det sexliv de vill ha.
Nu har jag förenklat dessa processer med de viktigaste verktygen och perspektiven för att kunna skapa snabb och stor skillnad.
 
Nu har jag tagit fram en workshop som guidar män att få deras Nice Guy att sluta kontrollera dem så att de kan skapa det liv, sex och relationer de verkligen vill ha. Fyll i din mail nedan om du vill ha en inbjudan till workshopen

Skicka ett medelande till oss.

Skriv din fråga eller meddelande nedan så hör vi snart av oss.