Fredrik Swahn om tantra och hur vi skapar verkliga möten

Säsong #3

Skapa nästa nivå av självledarskap och bli den man du är menad att vara och som dina närmaste väntar på. Kom på https://www.mannensvag.se/krigarinitiering

 

Välkommen på ett nära möte med Fredrik Swahn är inte bara känd för sin musikaliska karriär, där hans talang som sångare och musiker har berört många, utan han har också utforskat andra dimensioner av mänsklig kontakt och intimitet genom sitt arbete inom tantra. Tillsammans med sin fru Janie ordnar han parretreat i den vackra oas de skapat. Fredrik och Janie välkomnar människor och par till workshops där de får möjlighet att utforska och fördjupa sina relationer. Genom att bjuda in till ärlighet, närvaro och känslomässig öppenhet skapar han en miljö där deltagarna kan möta sig själva och varandra på ett djupt plan.

 

 

Fredrik har en förmåga att röra vid lyssnarens hjärta genom sina sånger och musikaliska framträdanden. Hans engagemang för musik och sång har inte bara gett honom en plattform att uttrycka sig konstnärligt utan också möjligheten att knyta an till människor på ett unikt och kraftfullt sätt.

 

I denna podd möter du oss i ett närvarande möte och utforskande i hur vi kan möta varandra i mod och ärlighet. 

 

Läs mer om Fredrik på www.romanticnatureresort.se och https://fredrikswahn.se/